Kõik teemad

+

Kuidas loobuda iCloud ladustamise plaanid

Kui olete uue iOS seadme, kas on iPad, iPhone, iPod või Mac, saad automaatselt 5 GB vaba iCloud storage. Mäluruum saab salvestada asju nagu pilte seade, muusika, apps, filmid, raamatud, kirju, jne. Kui vaba 5GB ei piisa teie jaoks või on vaja rohkem ruumi, siis Apple on plaan sinu jaoks. Dollarit, saad extra iCloud mäluruumi teie andmeid salvestada.

Kui olete juba tellimuse iCloud hoidmiseks ja otsustate tühistama, toimige järgmiselt.

1. osa. Kuidas loobuda iCloud ladustamise kava iPhone, iPad ja iPod

Allpool on sammud, et tühistada iCloud ladustamise kavad ja see rakendub iPad, iPhone ja iPod seadmeid.

1. samm: Avage seaded app oma kodus ekraani ja Kerige alla pealkirjani iCloud seaded.

How to Cancel iCloud storage plans

2. samm: ICloud seaded, koputage "Ladustamine".

How to Cancel iCloud storage plans

Samm 3: Ladustamise menüüs puudutage "Hallata ladustamine".

How to Cancel iCloud storage plans

Samm 4: Leidke ja koputage nupul "Muuda lastiplaani".

How to Cancel iCloud storage plans

5. samm: "Tasuta" variant ja koputage osta ülaosas ostueesõiguse app.

How to Cancel iCloud storage plans

Sisestage plaani edukalt loobumiseks Apple ID parool. See jõustub kohe praeguse abonement lõpeb.

Osa 2. Kuidas loobuda iCloud ladustamise kava Mac

Samm 1: Vajuta Apple menüü ja külastage süsteemi eelistused, siis klikkige iCloud

2. juhis: Klõpsake nuppu Halda paremas nurgas.

Samm 3: Vajuta Change lastiplaani ülemises paremas nurgas.

4. etapp: Vajuta "Alandavad Valikud..." ja sisestage oma Apple ID parool ja vajuta Halda.

How to Cancel iCloud storage plans

5. samm: Valige "Tasuta" plaan kava edukalt loobumiseks. See jõustub kohe praeguse abonement lõpeb.

How to Cancel iCloud storage plans

6. samm: Klõpsake valmis.

3. osa. Kuidas kustutada/close iCloud konto

IOS seadme ilma konto iCloud abil on kõrval võimatu. On teil ole iOS seadme kui on üks ja oma konto iCloud parem. ICloud konto on oluline, sest on varukoopia teie isiklike andmete abil. Isegi kui ei backup teie fotod, videod või muusika, saad backup kontaktid, meeldetuletused, kalendrit, e-kirju ja märkmeid. Varundamise on oluline, kuna saab neid kasutada, isegi kui te kaotate oma seadme ja nad võtavad väike protsent iCloud hoiuruum. Lihtsalt ligipääsemiseks või taastada oma kontaktid, e-kirju ja muid isikuandmeid just sünkroniseerimisel iCloud konto uus seade või sisenedes iCloud kas Windows või Mac

Kui mingil põhjusel te ei soovi enam kasutada iCloud ladustamise saab teie iCloud konto kustutada. Kõik mida selleks vaja on kustutada konto kõigi seadmetest ning need andmed talletatakse iCloud.

Asjad, mida pead tegema enne iCloud konto sulgemist

Kuna olete otsustanud iCloud konto sulgemine, kõigepealt pead veenduge, et ükski teie seadmed praegu olles sünkroonitakse iCloud kontole. See on oluline, sest ka pärast konto kustutamist ja seadmed on sünkroonimise siis on, nagu te olete teinud midagi.

Teiseks peate kustutama kõik oma kontod kõigi seadmetest. Kas te kasutate iPhone, iPad või Mac, peate kustutama iCloud konto kõigi nende seadmete.

Pärast kustutamine konto seadmetest, pead iCloud.com on teie arvutisse sisse logida ja kustutada järgmisega:

Fotod: Kui lubate oma seadme Fotode üleslaadimine iCloud siis kindlasti pead kontrollige oma veebibrauseri abil kontole ja kustutada iCloud serverisse salvestatud fotod. Sel tavaliselt sünkroniseerib seadme juurde ja kuna olete eemaldanud konto seadmest, see ei sünkrooni enam.

Videod: Kustuta kõik failid, mis on teie seadmest iCloud Web täielikult vabaneda see server iCloud serverisse üles laadida.

Muusika: Enamik inimesi saavad muusika nende iCloud kontoga sünkroonimise. Samuti peate ka need kustutada.

Kõik oma kontaktid: Esiteks on üks olulisemaid põhjusi, millel telefoni kontaktid. Selle iCloud salvestab kõik kontaktid teie seadme ja kustutada, kuna konto sulgemist.

Kalendrid: Pead ka kalendrikirjeid serverist kustutada.

Notes: Märkmete seadmetest on ka välja jätta selle protsessi edu.

Meeldetuletus: Kui sa oled tüüp, mis kasutab meeldetuletusi pidevalt, siis eeldan, tead meeldetuletused ka laadinud iCloud serverisse.

Mail: See on ka üks oluline põhjus sul telefon esmajoones ja tühjendamine ka iCloud mail on väga oluline, kuna see sisaldab palju isiklikku teavet.

Pärast kustutamist kõike iCloud kontolt, te enam pääse iCloud varukoopia teie seade, välja arvatud juhul, kui te need varundasite kasutades iTunes. See tähendab, mitte tagasi üles teie seadme ja kui ta saab rikutud või kadunuks jäämine, siis kõik oma andmed ka, taastub.

ICloud konto kustutamine

Kustutamine iCloud seadmetest on esimene samm iCloud konto sulgemist. Selleks järgige alltoodud juhiseid.

1. samm: Avage seaded app avakuva ja Kerige alla pealkirjani iCloud seaded.

How to Cancel iCloud storage plans

2. samm: Kerige lehekülje iCloud ja koputage nupul Kustuta konto.

How to Cancel iCloud storage plans

3. samm: Puudutage Delete võimalus pop up akna iCloud konto kustutamise kinnitamiseks.

How to Cancel iCloud storage plansg

Top